2007/03/24

tavasz??

most eloszor lattam a vezuvot hosipkaban!!! szerdan, egesz pontosan, a nagy adammal egyutt, aki itt volt 1 napra. szoval a tavasz visszavonult a barikadjai moge, most esik az eso es hideg van. kiveve szerdat, mert akkor olyan tiszta ido volt mint kb. meg soha, capri es sorrento ugy tuntek, hogy csak egy ugrasnyira vannak!!! amugy... megbotrankoztam az olasz szociologus diakok felszinessegen, amikor arra, hogy ne nezzetek tevet es csinaljatok forradalmat hatalmas tapsorkan tort ki, de ugy,hogy kozben az emberek ngy resze sms/ezik , meg dumcsizik szoval nem az, hogy magukba kivanjak szivni a kultura minden morzsajat. de ez othon is biztos igy van, csak ott a tanarok nem buzditanak senkit arra a katedrarol hgoy lazadjanak.
lattam pasolini decameronjat, amiben legnagyobb meglepetesemre napolyiul beszeltek, meg fel is lehetett ismerni a varost , pl a santa chiara templomot, ami azert fura mert en ugy emlkezetem, hogy a decameron toszkanaban jatszodik. de nekem tetszett bar alfredo es gabriel szerint nagyon fura az a film. ja merthogy most szerelem/szeretet konferencia es feszitval van es ezert ingyen vetitenek 5 napig pasolini es wong kar wai filmeket.
mas izgi asszem most nem tortent, egy tul izgalmas ponyvat olvasok / a szel arnyeka, spanyol / meg igyekszem produktiv lenni, pl. a holland tanulassal mar egesz jol allok, de sajnos az olasz jobban tetszik.
ja meg mehetnekem van, de msot majd megyek ischiara megint treninget csinalni, bar epp nincs kedvem hozza, mert tul sok korulotte az intrika, egymas hata mogott kibezseles, talalgatas, hogy ki lop es mennyit. meg a szerepem se vilagos a teamben. de azert vszeg megyek. vagy elstoppolok en is valahova...

No comments: